Het fotojaar is weer begonnen, net als elk jaar met een receptie. Dit keer in ons nieuwe onderkomen, de Zonnestraal in Oldenzaal. De opkomst was groot mag ik wel zeggen, onder hen diverse nieuwe leden. Nadat iedereen elkaar de begroet had en natuurlijk de beste wensen had gegeven, nam iedereen plaats om te luisteren naar de speech van Wim Olyslager, onze voorzitter. Hij memoreerde een aantal zaken, zoals ons uitje naar Luttelgeest, Tecklenburg en Akzo Nobel. Maar ook de wedstrijden, zowel in clubverband als de afdeling. Verder natuurlijk het mentoraat olv Stan Kerlen, de geweldige avond met Pim Ras en het nu al weer gestarte mentoraat onder zijn leiding vanuit MediaXpert. De exposities enz.

Het feit dat we niet alleen enthousiaste fotografen hebben in clubverband, maar dat menigeen ook daarbuiten actief is met de fotografie doet hem deugd. Hij gaf aan dat de modelfotografiedag, die niet doorging, zal worden ingehaald in maart vanuit zijn fotostudio MediaXpert te Hengelo. Hij spreekt dan ook de hoop uit, dat het ook dit jaar weer een mooi fotografisch clubjaar zal worden en dat men weer regelmatig samen er op uit zal trekken. Want onze club is er een van en voor de leden en die maken het tot een goede club. Daarna gaf Wim Olyslager het woord aan Ferry die nog een toelichting gaf op de 52/1 foto’s. Na deze toelichting zullen er ongetwijfeld meerdere leden mee gaan doen en dat is natuurlijk ook de bedoeling.

Na een korte pauze met een drankje werden de prijzen uitgereikt aan de 3 winnaars t.w. nummer 1 Masja Floor, nummer 2 Helma Waltmann en de nummer 3 Kees Tetteroo. Dan is het tijd om te gaan kijken naar het filmpje, gemaakt door Ruud, de man van Helma tijdens ons uitje naar de vlindertuin in Luttelgeest. Dit gaf erg mooi weer hoe gezellig zo’n dagje uit met de club kan zijn.

Hieronder nog een paar foto’s van de prijsuitreiking.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA