Prikbord

Voorheen het Gastenboek, nu als (test) ingericht als prikbord voor leden van Fotoclub Oldenzaal. In eerste instantie zal dit prikbord uitsluitend zichtbaar zijn wanneer je als lid bent ingelogd. Dit om te voorkomen dat “Jan-en-alleman” berichten kan plaatsen. Het prikbord wordt gemodereerd door de webmaster, dus je bericht dient eerst te worden goedgekeurd.

De bedoeling van het prikbord is om oproepjes aan andere leden te kunnen plaatsen, eventueel (fotografie gerelateerde) zaken (te koop) aan te bieden, etc.

De werking en functionaliteit van dit Prikbord wordt de komende tijd uitgetest. Het FCO Forum komt hiermee in principe te vervallen. Zo zou het b.v. handig zijn om te kunnen reageren op berichtjes. Reageren lijkt te kunnen: rechtsboven het berichtje staan een website-icoontje (wereldbolletje) en een email-icoontje (enveloppe). Door op het “aardbolletje” te klikken kom je op de evt. door plaatser ingevulde website. Door het “envelopje” aan te klikken kun je rechtstreeks aan de plaatser van het bericht een email versturen.

Comments

  • reply
    Jos (Webmaster)
    19 februari 2016
    Zo te zien werkt het, maar is nog niet ontdekt door leden. Wie weet komt dat nog. Truus kan hier ook goed haar oproep kwijt voor haar wandeltochten. Zal haar er op attent maken.

Leave a comment